Fenoménem posledních let je pozvolné vylidňování center našich sídel. Občané v mnoha případech dávají přednost návštěvě nákupních zón a střed měst je již tolik neláká. Prostějov není žádnou výjimkou. Náměstí T. G. Masaryka v poslední době přišlo o několik tradičních provozoven.


Přestože se nám zatím daří nacházet pro uvolněné nebytové prostory v městských domech nové nájemce, není nám tato situace lhostejná. Proto jsme se rozhodli uspořádat setkání s podnikateli působícími v naší památkové zóně. Nabídneme jim podporu města a budeme od nich chtít slyšet, co přesně by jim pomohlo.

Akci pořádáme ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou a budeme na ní prezentovat také služby magistrátu pro naše podnikatele a rozvojové záměry včetně plánovaných investic.
Setkání s podnikateli proběhne v pondělí 15. dubna od 17 hodin ve Společenském domě v Prostějově. Zájemci se na něj mohou přihlásit na webu pvcentrum.cz. Účast je samozřejmě zdarma. Budeme se těšit, že s námi přijde diskutovat co nejvíce podnikatelů a živnostníků.