Sobotní podvečer bude ve sportovně-relaxačním centru v Nezamyslicích patřit humoru. Po dvou letech do těchto prostor na pozvání spolku z Víceměřic opět dorazí velmi oblíbená skupina stand-up komiků s pořadem Na stojáka. Tentokrát se mohou zájemci těšit na trojici mužů, představí se Karel Hynek, Tigran Hovakimyan a Vojtěch Záveský. Vstupenky na představení jsou stále k dispozici a pořadatelé doporučují lístky pořídit v předprodeji.

 

Do Nezamyslic se díky spolku z Víceměřic vrací zase po dvou letech oblíbený stand-up. „Smích léčí a prodlužuje život. Řekl bych, že už přede dvěma roky jsme si tu užili skvělé představení a jsem přesvědčený, že i další pokračování nás všechny pobaví. Užijeme si tak další velmi vtipný sobotní večer, při kterém samozřejmě nebude chybět ani bohaté občerstvení,“ prozradil jeden z organizátorů akce Jaroslav Ryška.

Trojice známých umělců v tomto oboru se představí od 19.00 hodin a vstupenky do velkého sálu sportovního centra v Nezamyslicích jsou stále k dispozici. „Vstupenky jsou v předprodeji levnější a stačí si je zarezervovat na telefonním čísle, případně si je přijít zakoupit do obchodu COOP ve Víceměřicích,“ doplnil Jaroslav Ryška. Pokud tedy stále nemáte program na sobotní podvečer, pak máte jedinečnou příležitost přijít se pobavit.  

 

KDY: SOBOTA 16. BŘEZNA, 19:00 HODIN

KDE: SRC NEZAMYSLICE, 1. MÁJE 223, NEZAMYSLICE