V úterý 30. dubna od 15:30 hodin odstartuje neobyčejně bohatý program Sletu čarodějnic v Plumlově. V kempu Žralok jej bude pořádat Spolek Plumlovských nadšenců.A díky PROSTĚJOVSKÉMU Večerníku máte šanci být u toho ZADARMO! Hned každý z pětice výherců se může těšit na dvě vstupenky.

 

Areál kempu Žralok se otevře v 15:30, jako první o hodinu později vystoupí dětská skupina Lollipopz, která roztancuje snad všechny přítomné čarodějnice. Mezi nimi bude porota vybírat Miss malou čarodějnici, kandidátky se na pódiu představí od 17:30 hodin. Od 18:15 bude připravena soutěžní stezka čarodějnice Zelíny. Od 19:30 už bude program určen spíše těm starším. Na pódiu se představí kapela Monkey Business, od 20:45 přijde na řadu zapálení obří vatry a pálení čarodějnic. Kdo by však šel v tu chvíli domů, ten by si nechal ujít koncert kapely Horkýže Slíže, který začne od 21:30. Vše uzavře svým divokým punkovým vystoupením skupina s poněkud matoucím názvem Koblížci. Po celou dobu budou připraveny nejrůznější soutěže, skákací atrakce, malování na obličej i bohaté občerstvení. Na místě dospělé přijde vstupné na 350 korun, v předprodeji do 28. dubna 300 korun. Děti do 14 let včetně mají vstup zdarma. A volnou vstupenku můžete získat i vy. Stačí správně odpovědět na níže položenou otázkou.

 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

Co znamená česky Monkey Business?

a, Prodejna opic

b, Lumpárna

c, Napodobenina

 

Své odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „CARODEJNICE“. Můžete nám ale ovšem také volat či zasílat SMS zprávy na mobil 608 960 042. Kromě svého jména a bydliště prosím uveďte číslo mobilního telefonu, abychom vás v případě výhry mohli včas kontaktovat.

 

Na odpovědi čekáme v redakci do ČTVRTKA 25. DUBNA, 12.00 hodin. JMÉNA PĚTI VÝHERCŮ zveřejníme v příštím čísle Večerníku.

Dvě vstupenky pro každého z pěti vylosovaných výherců budou následně připraveny k vyzvednutí přímo u vstupu do areálu kempu Žralok.