Svěřenci kouče Michala Janečka odehrají poslední utkání dlouhodobé základní části. Před domácím publikem se bude chtít vítěz základní části dobře naladit na blížící se play-off, které odstartuje hned v dalším týdnu. Proti soupeři z Uherského Brodu, jenž už má jistotu, že skončí na pátém místě, se střetnou v neděli 18. února a úvodní buly bude vhozeno tradičně v 17.00 hodin.

Kolotoč zápasů odstartovaný už v průběhu září je u konce. Fanoušci už s napětím očekávají, jak se začnou vyvíjet boje nejlepších osmi aktérů soutěže. „Víme, že už je to velmi blízko, ale teď se soustředíme jen na poslední domácí duel základní části, kde chceme potěšit naše fanoušky a připsat si i na závěr výhru, abychom je taky trošku naladili na další boje, kde budeme i jejich podporu nutně potřebovat,“ prozradil kouč Michal Janeček.

Během posledních týdnů se mu postupně vyprázdnila marodka, takže na závěr základní části může počítat s většinou hráčů, což je dobrá zpráva. „Sestavu ještě budeme řešit a chceme, abychom měli co největší počet hráčů v zápasovém tempu. Může být také velmi důležitým faktorem právě šířka kádru a připravenost hráčů. Je tak možné, že si vyzkoušíme i třeba jiné varianty, ale na našem cíli a dalších třech bodech to nic nemění,“ doplnil Janeček. Na poslední zápas základní části můžete vyrazit v neděli od 17.00 hodin.