Výkonný výbor Okresního svazu malé kopané pod křídly Okresního sdružení České unie sportu Prostějovska připravuje nadcházející ročník okresních lig mužů 2024 i dva tradiční jednorázové turnaje O pohár předsedy OS ČUS PV a Pohár města Prostějova.

„Z tohoto důvodu vyzýváme zájemce o účast v místních soutěžích malé kopané o zaslání závazných přihlášek do 15. dubna na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Přihlášky jsou ke stažení na webových stránkách www.cuspv.cz v sekci malá kopaná,“ informoval předseda OS ČUS Prostějovska Bohuslav Krátký.

„Máme nachystány různé varianty okresních lig pro devět, dvanáct, čtrnáct i šestnáct účastníků, nicméně hrací formát se bude s konečnou platností odvíjet právě od počtu přihlášených týmů. Stejně jako loni je přitom pro kluby, jež nastoupí do všech konaných turnajů, připraven finanční bonus ve výši vkladu do soutěže,“ prozradil Krátký.

Startovné zůstalo ve stejné výši. Hrací systém i termínový kalendář budou vytvořeny po uzávěrce přihlášek, nová sezóna pak odstartuje koncem dubna.

 

 

 

 

 

 

R