Co všechno absolvoval, absolvuje a bude absolvovat volejbalový A-tým VK Prostějov od skončení rozhodující bitvy o extraligový bronz? Pojďte si s námi ve stručnosti projít uplynulý i nejbližší program Hanaček, třetích nejlepších v elitní české soutěži žen 2023/24.

„Cestou zpátky autobusem z Prahy domů už proběhly první bezprostřední oslavy, ale nic velkého. Holky to pak šly v Prostějově ještě někam slavit, zatímco my z realizačního týmu si půjdeme společně sednout až někdy později. V pátek – tedy den po závěrečném utkání – pak proběhl slavnostní oběd celého mančaftu, kde jsme udělali za sezónou tečku a rozloučili se,“ prozradil hlavní kouč Miroslav Čada.

Momentálně si tak prostějovský kolektiv užívá desetidenní volno, po jehož uplynutí se část družstva znovu sejde k posezónní části společné přípravy. „Budeme trénovat od pondělí 29. dubna přibližně měsíc s volnými víkendy, končit tuhle fázi hodláme nejpozději v závěru května. Teprve uvidíme, kdo všechno se zapojí, každopádně půjde o volnější přípravnou náplň, částečně i zábavnou formou. To znamená kromě volejbalu, posilovny a trochy kondice například také beach nebo jiné sporty,“ nadhodil Čada.