Matně tuším, že už minimálně jednou nebo dvakrát v minulých letech jsem se v téhle rubrice spokojeně rozplýval nad krásným kouzlem letních sportovních akcí pod širým nebem. Ale nedá mi to, abych něco takového nezopakoval znovu i tentokrát.

Letos mám již totiž za sebou pracovní účast například na mistrovství republiky v orientačním běhu, na několika cyklistických závodech, na šachovém Chess Prostějov Open, na mezinárodním rohovnickém utkání před radnicí, na boxerském turnaji Hanácké beran v Kelčicích.

O uplynulém víkendu k těmto i jiným spektáklům přibyla také výprava do Otaslavic jak na Metle Cup Junior v malé kopané, tak na volejbalový Memoriál Josefa Pospíšila smíšených družstev. Spousta dalších venkovních akcí mě navíc během léta ještě čeká.

A po pravdě se na ně moc těším, protože když přeje hezké počasí a takové Open Air klání se vydaří, odnáší si z něj člověk většinou jen samé příjemné dojmy. Pobaví se dobrým sportem, dá si něco chutného k jídlu, zapije to vychlazeným pivkem/nealkem, a ještě navíc poklábosí s kamarády či známými. Co víc si přát?