Olympijské hry v Paříži už pomalu otevírají své brány a sportovní fanoušek tak dostal zase jen pár dnů odpočinku. Poměrně hektický rok s ohledem na řadu velkých událostí zvesela pokračuje dál. Kompletní plejáda sportů od tradičních atletických disciplín, soutěží jednotlivců až po kolektivní sporty.

Právě díky těmto skutečnostem jsou olympijské hry ještě o level dál než zbytek sportovního programu. Stačí si vzpomenout už jen na poslední zimní hry. Kdo z vás předtím někdy sledoval curling? A manželská dvojice z Česka najednou ohromila řadu fanoušků. A podobných příkladů je více. Judo, šerm, lezectví a řada dalších sportů.

I já osobně se na to velmi těším. Po hokejové baště v průběhu jara, kde to díky NHL vydrželo až do léta, přišlo mistroství Evropy, jež nakonec přeci jen také ukázalo lepší tvář v závěrečných bojích. Teď bude nabídka daleko širší a bude si tak možné vybrat, na co se zrovna chcete dívat.

S českou účastí pak bude zájem ještě o to větší, ale i když tam naše vlajka bude scházet, tak stále je co sledovat. Pro každého ze zúčastněných je to splnění snu.