Všichni rodiče a děti budou moci poslední červencovou sobotu vyrazit na dobrodružnou cestu strašidelným lesem, která povede areálem firmy Linaplast ve Skřípově. Vstup mezi strašidla bude připraven od 9:30 do 17:00 hodin. Na všechny čeká skutečně bohatý doprovodný program i bohaté občerstvení. Vstupné je dobrovolné.

 

Loupežníci, bílé paní, piráti, vodníci, klekánice, duchové, pavouci, čerti a nakonec lidožroutský skřet. Tak to bylo osazenstvo loňského Strašidelného lesa ve Skřípově, které spolehlivě prověřilo nejen odvahu, ale i dovednost dětí ve Strašidelném lese. Aby bylo možné dostat zaslouženou odměnu, tak drobotina hrála skořápky, odemykala zámek, lovila poklad i ryby, skákala slalomovou dráhu, pamatovala si různé předměty, proplétala se pavučinou a nakonec otestovala svoje znalosti i tíhu svých hříchů.

V prostoru vstupu do pohádkového lesa se pak děti mohly sklouznout na obří i menší nafukovací skluzavce, projet se na koni, nechat si něco namalovat na obličej, vyzkoušet si keramiku a obdivovat dálkově ovládané letecké modely či perfektně udržovanou pojízdnou cisternu hasičů ze Ptení. Nelze se divit, že na podařenou akci loni v doprovodu svých rodičů dorazilo 476 dětí, celkem se tak odlehlou, nicméně malebnou přírodou v areálu bývalé vojenské posádky prošlo zhruba více jak tisíc lidí.

V podobném duchu se Strašidelný les ponese i letos, návštěvníci se však mohou těšit na zbrusu nová strašidla i lehce obměněný doprovodný program. Podařenou akci bude i letos organizovat Association Military Fan (AMF) ve spolupráci s obcí Skřípov, společností Lina plast a za finančního přispění Olomouckého kraje.

 

Kdy: sobota 27. července od 9:00 hodin   

Kde: areál firmy Linaplast Skřípov