Tak to je pecka! Sice poměrně „po haluzi“, ale přece se legendární rocková kapela Kabát objeví i v našem městě a pořádně to před svými fanoušky rozbalí. Pepa Vojtek, Tomáš Krulich, Ota Váňa, Milan Špalek a Radek Hurčík budou koncertovat na prostějovském zimním stadionu 26. října tohoto roku!

Prostějov původně v plánech aktuálně nejpopulárnější české kapely nebyl, ovšem koncertu na našem zimáku nahrála víceméně shoda okolností. „V uvedeném termínu jsme měli mít koncert na zimáku v Olomouci, ale nepřešli jsme přes tamní úředníky magistrátu. Olomoucký zimák prý není zkolaudován na kulturní akce... Hlavou proti zdi už tak dále nehodláme jít a koncert v Olomouci rušíme,“ stojí v prohlášení kapely Kabát na jejich oficiálních webových stránkách. Kabáti se ovšem naštěstí obrátili na vedení magistrátu v našem městě. „Zástupci města Prostějova nám okamžitě nabídli azyl pro náš koncert, a to na zimáku v Prostějově. Všichni nám na zdejší radnici vyšli vstříc a za to jim děkujeme,“ říká za celou kapelu její lídr zpěvák Josef Vojtek.

PROSTĚJOVSKÝ Večerník již oslovil management skupiny Kabát a na stole je mediální spolupráce směřující k uvedenému vystoupení. Každopádně se všichni fanoušci Kabátů můžeme v sobotu 26. října těšit na Šamana, Malou dámu, Burlaky a další pecky této kapely.