Na vystoupení naší nejpopulárnější zpěvačky Lucie Bílé za klavírního doprovodu fenomenálního Petra Maláska se mohou těšit v sobotu 26. října od 19:00 hodin návštěvníci Společenského domu v Prostějově.

 

Na koncertu zazní slavná muzikálová témata, světové evergreeny i zpěvaččiny repertoárové objevy. České, zámořské, anglické i francouzské melodie dostaly jednotnou, intimně slavnostní formu. Láska hory přenáší, Most přes minulost, Jsi můj pán, Summertime, Vzpomínky nebo Mám ráda život… To je jen výběr hitů, na něž se můžete těšit.

Jako host na koncertě vystoupí český chlapecký pěvecký sbor se sídlem v Hradci Králové. Název převzal od sboru, který působil od 13. do 15. století při chrámu svatého Víta v Praze. Základnu sboru tvoří soukromá základní umělecká škola Boni pueri působící od září 2006 v Hradci Králové. „Přijďte si užít slavnostní chvíle v komorní atmosféře plné známých melodií, osobitého humoru a osobních historek v podání největší hvězdy současné české populární hudby,“ zvou pořadatelé.

 

Kdy: sobota 26. října od 19:00 hodin    

Kde: Společenský dům v Prostějově