Celosvětově oblíbený Restaurant Day našel své příznivce i v Prostějově. A ten zářiový opět nabídne skvělé chutě, na které se můžete těšit již tuto neděli 10. září od jedenácté do třinácté hodiny v zahrádce Národního domu v Prostějově. Organizační taktovky se opět chopil Okrašlovací spolek města Prostějov ve spolupráci s Marky obchůdkem Markéty Valentové a pod záštitou Zdravého města Prostějov.
Zářijový Restaurant Day nabídne především úžasné baskické speciality. „Návštěvníkům se bude nepochybně sbíhat chuť na tapas, tortilly či miniburgery, ale i tradiční zvěřinový guláš a samozřejmě stálý hit, jímž jsou grilované chobotnice Petra Sokola. K dispozici dále bude španělské víno, šlehačkové a domácí zákusky, nakládané sýry, domácí buchty i pivo, chybět nebudou ani podomácku zhotovené sirupy,“ vypočítala za pořadatele Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku Prostějov.
KDY: NEDĚLE 10. ZÁŘÍ, 11.00 – 13.00 HODIN
KDE: NÁRODNÍ DŮM-ZAHRÁDKA, PROSTĚJOV