Exkluzivní soutěž pro muže, která může otevřít dveře do světa modelingu a pomáhá rozvoji osobnosti. Tak to je již od roku 2000 klání Muž roku. Do letošního finále se mezi tucet nejlepších probojoval Marcel Nazad z Prostějova, jemuž už nyní můžete poslat svůj hlas.  

 

Marcel Nazad se narodil 20. prosince 1989 a v Prostějově žije i pracuje jako vedoucí pobočky sítě prodejen s elektroinstalačním materiálem. Jeho celoživotní vášní je zejména hokejbal. V první lize nastupuje za tým HBK Bulldogs Brno, na střídavé starty pak hraje extraligu za Jeleny z Letohradu. Co jej k účasti v klání Muž roku přivedlo?

„Dozvěděl jsem se o tom díky odkazu na facebooku. Soutěž se letos rozšiřovala i pro muže do 35 let, tak jsem si řekl, že je to má první a poslední šance, jak se něčeho takového zúčastnit,“ vysvětlil Marcel Nazad, jemuž bude letos v prosinci právě pětatřicet. Od své účasti žádné velké očekávání nemá. „V životě nechci nic moc měnit, daří se mi v práci i sportu a tohle beru jako takové dobrodružství a možnost zažít něco nového a třeba se zase někam posunout. Už teď je to prima zábava, poznal jsem fajn borce a stará se o nás profesionální manažerský tým,“ dodal Marcel Nazad.

O tom, zda Prostějovan v soutěži Muž roku nakonec i zvítězí, se rozhodne v pátek 23. srpna v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě. Do té doby pro něj třeba můžete hlasovat v anketě na stránkách serveru idnes.cz.