Během poslední srpnové soboty v odpoledních hodinách se ulice Šárka v Prostějově a přilehlé okolí zahalila do námořnických barev. Rodinné centrum Vlčáci totiž pořádalo Oslavu léta.

Krásná akce pro celé rodiny potěšila děti všech věkových kategorií, pro které byla mimojiné připravena zábavná stezka s nejrůznějšími úkoly. Na její trase navíc děti mohly tématicky potkat uprchlého piráta a po úspěšném absolvování všech úkolů je čekal poklad v podobě sladkých odměn.

V samotném centru a jeho nejbližším okolí potom na děti čekaly další aktivity jako skákací hrad, vodní aktivity, výtvarné stanoviště, překážková dráha nebo oblíbené malování na obličej. „Tuto dnes již tradiční akci našeho centra chceme vždy pojmout pozitivně a tedy ne jako rozloučení s létem, ale jako Oslavu léta. A vždy se snažíme pro děti nachystat nějaké nové aktivity, které u nás ještě nebyly. Pro letošek to byl skákací hrad nebo malování na obličej. Zároveň už plánujeme, co připravíme pro naše příští tématické akce jako je Halloween nebo Laskavý Mikuláš,“ uvedla pro Večerník Barbora Volfová, koordinátorka Rodinného centra Vlčáci.

Rodinné centrum Vlčáci kromě jednorázových a tématických akcí nabízí také širokou paletu lekcí a kurzů pro děti od tří měsíců až po dospělé. Aktuálně chystá také otevření nové dětské skupiny Vlčáci.