Už potřetí se sešli nejen místní obyvatelé u soutěže ve vaření kotlíkového guláše, který opět pořádal Kiosek na hřišti společně s dobrovolnými hasiči. Stejně jako v předešlých dvou ročnících se akce odehrála předminulou sobotu ve sportovním areálu a všichni zúčastnění včetně diváků si ji náležitě užili. Vítězství pak zůstalo doma, ale to nebylo tím hlavním bodem programu. Zásadní byla zábava, jež probíhala od dopoledních až do pozdních odpoledních hodin.

 

 Vše začalo už krátce před devátou hodinou, kdy se skupinky pustily do vaření, na přípravu měly celé dopoledne. Výdej gulášů pro porotu i návštěvníky začal krátce po poledni a sobotní oběd tak byl předem daný. „Myslím si, že akce se stejně jako v předešlých letech vydařila. Pro nás všechny je hlavní, že se společně sejdeme a užijeme si zábavu. Musím ale přiznat, že jsem si opravdu pochutnala. Zřejmě jeden z posledních letních dnů jsme si tak užili ve velké pohodě,“ prozradila za Kiosek na hřišti Štěpánka Porubková Ryšková.

Nejlepším gulášem byl vyhlášen ten od kuchaře Jaromíra Matouška a jeho týmu. Tím však akce zdaleka nekončila a pokračovalo se volnou zábavou přetrvávající až do pozdních odpoledních hodin, kdy se ještě představila živá kapela v podání skupiny Hard.