To byl zážitek! O víkendu 9. a 10. listopadu připravili v Národním domě v Prostějově pro milovníky dobrého jídla gastronomický zážitek v podobě „Svatomartinského menu“, které se skládalo nejen z lahodných chuťových kombinací, ale přineslo také i skvělou atmosféru v restauraci a společenského ducha.
„Naši hosté tak mohli oslavit tradiční svátek svatého Martina v chuti a stylu. V nabídce jsme měli čtyřchodové menu, které se skládalo z předkrmu, polévky, hlavního chodu a dezertu. Hosté si mohli objednat celé menu za zvýhodněnou cenu nebo jednotlivé chody samostatně. K tradičně pečené huse s knedlíkem a zelím se nejlépe hodí červené víno, a to mladé Svatomartinské víno, které nechybělo v naší nabídce,“ sdělila Večerníku Karin Konzbulová, ředitelka Městského divadla v Prostějově. „Jsme velice rádi, že naše menu zaujalo, o čemž svědčil i počet rezervací. Největší zájem o rezervaci míst jsme měli na pondělí, což mě překvapilo, neboť jsem předpokládala, že mnoho hostů bude upřednostňovat návštěvu restaurace během víkendu. Zřejmě je pro některé důležité právě ono datum 11. 11. Chtěla bych všem poděkovat za návštěvu naší Divadelní restaurace,“ dala vědět ředitelka Karin Konzbulová, která ještě pro Večerník srovnala letošní a loňskou akci. „Minulý rok jsme pořádali Svatomartinské hody krátce po otevření restaurace, byl to jeden z našich prvních gastronomických počinů, tudíž byl ještě nízký zájem. Máme radost, že letošní akce Svatomartinské menu se skvěle vyvedla. A to svědčí o tom, že hosté již naši restauraci znají a navštěvují ji ve stále hojnějším počtu. Do konce roku připravujeme zajímavé akce, které lze najít na webových stránkách nebo sociálních sítích. Především bych chtěla pozvat na Silvestrovský večer, který se bude po dlouhých letech v Národním domě opět konat,“ uzavřela ředitelka Karin Konzbulová.