Ke každé správné společenské či třeba sportovní akci patří i tombola pro účastníky, návštěvníky a diváky. Boxerský turnaj Hanácké beran 2024 v Kelčicích nebyl po této stránce žádnou výjimkou. A jeho tombola různými cenami doslova oplývala, dohromady jich na dlouhém seznamu figurovalo sedmatřicet!

V čele přitom trůnil srnec (samozřejmě zastřelený a zpracovaný), hned za ním kýta z divočáka a kýty i cemr ze srnce. Hlavní organizátor turnaje Martin Klíč z Our Hope Boxing Clubu Prostějov totiž patří mezi myslivce a tombolu proto každoročně zásobuje (nejen svými) úlovky. Zvěřina ale nebyla zdaleka jedinou zajímavou položkou, jíž mohli přítomní vyhrát.

Posuďte sami: mezi cenami se vyjímal například litevský dezert šakotis, dvakrát cheesecake, několik balení limonád Raks, mnoho dárkových balíčků Tvarg, ale rovněž tři druhy vodky – dánská, ukrajinská, a dokonce i litevská Strumbas. Dále řada lahví dobrého vína, nějaká ta pivka, becherovka, gin nebo dárkový balíček na práci.

„Turnaj děláme jak pro boxerskou komunitu, aby měli účastníci co nejlepší zápasy, tak pro příznivce a širokou veřejnost, aby se lidi dobře pobavili. K čemuž tombola prostě patří. Proto mám radost, že jsme do ní získali tolik zajímavých cen, a všem včetně kamarádů i přátel za ně moc děkujeme,“ zdůraznil Martin Klíč.