Boxerský oddíl BC DTJ Prostějov po nějakém čase obnovuje tradici zápasového střetávání boxerů a boxerek v rámci pravidelného turnajového seriálu. Ten letošní podzimní ponese název Elite Boxing Cup – Nedělní liga 2024 a bude mít celkem čtyři díly.

Zahajovací proběhne už nejbližší neděli 29. září od 10.00 hodin v boxárně BC DTJ v Krasické ulici. Druhý turnaj série je na programu 20. října tamtéž, třetí pokračování přijde na řadu 23. listopadu v hale Sportcentra – DDM formou Galavečera a poslední čtvrtý díl se uskuteční 15. prosince jako Vánoční speciál opět v boxárně pořádajícího klubu.

„Kdo dělá box na jakékoliv výkonnostní úrovni, potřebuje kromě tréninků a sparingů také co nejvíce dobrých utkání proti srovnatelným soupeřům. Proto jsme v minulosti organizovali turnaje Elite Boxing Cupu a proto se k nim teď znovu vracíme. Je to příležitost pro muže i ženy, kluky i holky všech věkových a váhových kategorií nastoupit do ringu a ukázat v zápasech, co umí,“ řekl Večerníku šéf pořádajícího BC DTJ PV Petr Novotný.