Není tomu ještě tak dávno, co Nezamyslice byly tradičním účastníkem krajských soutěží, jenže před pár lety přišel pád a mužstvo se začalo postupně tvořit znovu. Bylo to těžké období, kdy se dokonce mužstvo na rok propadlo do třetí třídy, odkud ale opět narychlo zamířilo zpátky směrem do okresu.

Zde po návratu hodně omladilo a očividně to nese své ovoce. Mužstvo patřilo poslední tři roky vždy ke špičce tabulky a v letošním roce se mu už povedlo celou soutěž vyhrát.

Za jarní část je to bilance 13 zápasů a 13 výher, což je něco neuvěřitelného. O to hezčí příběh pro Nezamyslice je v tom, že poslední kolo rozhodovalo v přímém souboji s vlastním soupeřem. To se snad ani nedá naplánovat.

Možná i tento příběh otevře oči dalším klubům, že bez mládeže to zkrátka nejde. Jen se podívejte, kolik dorostenců či mladých hráčů, kteří ještě před nedávnem hráli v těchto kategoriích, nyní táhne Nezamyslice. A to je třeba ještě říct, že úspěchy nejsou náhodné. I dorostenci letos spojení s Němčicemi totiž oslavují vítězství ve své soutěži. Zkrátka krásný příběh se zlatou tečkou. A teď budou potřebovat hodně štěstí i umu také v I.B třídě.

Jak se slibovalo, tak se i stalo – městys možná slaví ještě dnes.