První etapa modernizace a rekonstrukce hlavního hřiště Za Místním nádražím finišuje a prostředí už skutečně vypadá jako fotbalové. Do konce června by tak měla být první etapa dokončena, ale vedení klubu chce raději získat ještě trochu času. První dva zápasy proto tým na požádání odehraje na půdách soupeře. První duel by tak měl přijít před domácím publikem na startu srpna a eskáčko už odtajnilo čas domácích zápasů.

„Všechno šlo podle plánů a žádné výraznější komplikace během celé rekonstrukce nenastaly. Můžeme se tak nově pochlubit vyhříváním trávníku, umělým osvětlením a novou hlavní tribunou pro naše fanoušky,“ prozradil člen představenstva klubu František Jura.

Hracím dnem pak bude pátek a čas je stanoven na 18.00 hodin. „Řešili jsme to delší čas a přistoupili jsme k této variantě. Chceme, abychom hráli před béčkem, které bude hrávat v sobotu dopoledne, a zároveň chceme využít i naše osvětlení, které je levnější. Věříme, že tímto přilákáme i fanoušky, kterým se tak zápasy nebudou krýt třeba s oblíbenými kluby v regionu a na víkend mohou třeba vyrazit kamkoliv na chatu či výlet,“ prozradil sportovní ředitel Jiří Balcárek.