I na konci letošního ročníku si dají v Čechovicích ještě přídavek. Příští neděli 23. června se totiž uskuteční exhibiční zápas, kde se bude vzpomínat na úspěch, jenž se podařil před deseti lety, kdy dorost Čechovic opanoval krajský přebor a zamířil do divize. Proti výběru trenéra Jaroslav Lišky a realizačního týmu Jiřího Jančíka, Vlastimila Ráčka a Františka Mikulky se postaví All Star tým. Výkop je plánován na 16.30 a fotbalová společnost je srdečně zvána.

„Dovolujeme si pozvat všechny příznivce nejen čechovické kopané v neděli 23. června od 16.30 hodin do Čechovic. Před 10 lety v sezóně 2013/14 zvítězili dorostenci Sokola Čechovice v krajském přeboru a postoupili do divize, která se pak zde hrála několik let. A právě toto mužstvo ‚vítězů‘ se utká s All Star teamem Čechovic,“ zve všechny fanoušky předseda Čechovic Josef Sklenář.

V sestavě vítězů nebudou chybět hráči jako Filip Pokorný, Jan Nejedlý, Jakub Ráček, Martin Pospíšil, Adam Prášil, Josef Merdita, David Klimeš, Ondřej Frys, Matěj Klimeš, Adam Pospíšil, Štěpán Hanák, Tomáš Grepl, David Pírek, Dominik Drmola, Miroslav Němeček a Marco Bontempo. „V All Star nastoupí například ikona a nejlepší střelec Čechovic Petr Hodulák, současný kanonýr Honza Šteigl, Petr Haluza, Tomáš Varga, Lukáš Petržela nebo David Trajer. Srdečně zveme všechny diváky, dále hráče, kteří pak hráli divizi, a samozřejmě všechny bývalé hráče Sokola Čechovice. Přijďte se pobavit fotbalem a zavzpomínat na bývalé časy,“ zakončil pozvánku Sklenář.