Tabulkový souhrn je za námi a nyní se volně v rámci tradičního seriálu FOTBAL EXTRA přesouváme do jednotlivých klubů. Začínáme v divizi, kde má za sebou první ročník ve své historii Kostelec. Mužstvo se dokázalo v premiéře udržet, ve čtvrté nejvyšší soutěži přidá i další ročník. Těšit se tak můžete na zhodnocení zainteresovaných aktérů, ale i nových tváří, protože po skončení sezóny došlo v klubu k další výměně trenéra. Pokračovat v tomto trendu budeme i v dalších dílech, už příště se můžete těšit na nejvyšší krajskou soutěž. Postupně tak budeme pokračovat, abychom do začátku ročníku stihli všechny krajské účastníky.

Kostelec zažil během dvou ročníků dva postupy a z vysněného krajského přeboru se už dokonce stala divize. I zde ukázal, že jeho postup není náhodou, ale lepší výsledky často střídalo zklamání. Start jara však vypadal fantasticky a mužstvo bylo daleko od sestupových vod. Poté ale přišel strmý pád a namočení zpátky do boje o záchranu, což vyústilo ve výměnu trenéra, která rezonovala fotbalovým prostředím. Veškeré starosti i náročný úkol ale dočasný kouč a jeho asistent zvládli a Kostelec se tak mohl radovat z udržení soutěže. Nyní ho však čeká další ročník a snaha o zopakování tohoto úspěchu. Každý sportovec dobře ví, že druhý ročník bývá ještě náročnější.

Nyní se už pohodlně usaďte a podívejte se s námi na individuální, ale i týmové statistiky umocněné rozhovory a dalšími podstatnými věcmi, které se v divizním celku za poslední rok odehrály.

 

3. díl FOTBALU EXTRA najdete v tištěném vydání ze dne 8. července.