Během tiskové konference k zahájení sezóny se samozřejmě nemohlo vynechat ani téma rekonstruovaného stadionu, kam se po roce prostějovský tým vrací. Opět tak může těžit z dobře známého prostředí. Dle sportovního ředitele Jiřího Balcárka budou veškeré práce do úvodního duelu dokončeny, stadion už však nyní vypadá velmi útulně. Další etapy budou následovat v horizontu let.

 

„Každý asi vidí, že je to modernější, nové a vypadá to opravdu hezky. Mohu říct, že my jako vedení, ale i realizační tým a hráči to bereme zároveň jako závazek, abychom se v domácích zápasech prezentovali výkony, jimiž budeme přitahovat diváky na další zápasy, aby skutečně měli důvod sem chodit,“ řekl na úvod k tomuto tématu sportovní ředitel Jiří Balcárek.

Většina prací podle jeho slov proběhla bez větších komplikací a na první domácí duel se už všichni velice těší. „Mám zprávy, že bude přítomna řada osobností, které se chtějí na postup v práci podívat, a utkání bude vysílat i televize. Vše tak musí být perfektně nachystané a já jsem přesvědčený, že tomu tak bude a že si užijeme tento svátek proti týmu, jenž hrál ještě v minulém roce nejvyšší soutěž,“ má jasno Balcárek.

Kromě fotbalové podívané se mohou fanoušci těšit i na doprovodné akce, které bude chtít Prostějov postupně přidávat. „Chceme přilákat nejen fanoušky fotbalu, a proto máme v plánu různé akce, aby sem měly důvod přijít celé rodiny a další skupiny. Pevně věříme, že najdeme tu správnou cestu a markentingový ředitel Tomáš Machálek na tom už pracuje,“ zakončil sportovní ředitel. Fanoušci se mohou těšit už poslední červencový den, tedy ve středu 31., kdy na domácím stadionu přivítá eskáčko soupeře ze Zlína.