Sobotní odpoledne bude v rámci fotbalu patřit areálu v Mostkovicích, kde se bude slavit 80 + 1 rok od založení zdejšího oddílu. A na co se mohou fanoušci těšit? Kromě domácích oblíbenců se představí i místní mládež a ženy a hlavními hvězdami budou hráči skvěle obsazeného SIGI týmu, který dává dohromady jeden z nejlepších střelců historie české nejvyšší soutěže Horst Siegl. Program startuje už krátce po obědě a organizátoři slibují řadu zážitků.

Jako první vykopnou program svátečního odpoledne žáci, kteří odehrají přátelské utkání proti Nezamyslicím. Od 13:30 hodin přijde na řadu jeden ze zlatých hřebů, čímž bude přátelský duel domácích mužů proti SIGI týmu. Dění na hrací ploše zakončí od 15:30 hodin ženy, které se v přátelském zápase utkají s Vyškovem.

Během odpoledne nebude chybět autogramiáda známých fotbalových jmen i výstava fotografií dokumentujících fungování domácího klubu. Pro děti bude připraven i bohatý doprovodný program s dominujícím skákacím hradem, malováním na obličej či fotbalovými šipkami. Pro jejich rodiče i další dospělé pak nebude chybět spousta pro Mostkovice tradičního občerstvení, navíc přibude kýta či hovězí guláš. Vstupné na tuto celodenní akci je 150 korun. Děti do patnácti let mají vstup zdarma.