Páté pokračování odehrály i ženy Mostkovic a Protivanova. Zatímco Protivanov doma dokázal uspět a slaví tak tři body do tabulky, tak Mostkovice jely na půdu Holešova, kde je čekal náročný zápas. Domů jely s debaklem.

Protivanov

Kras

3:0 (3:0)

Branky: 3. Šmídová, 6. Frömmlová, 31. Šmídová. Rozhodčí: Minx. Diváků: 25.

Sestava Protivanova: Tempírová – Přikrylová, Smyčková, Šimeková, Šmídová, Průchová, Mikulová, Brožovičová, Kostíková, Frömmlová, E. Ptáčníková. Střídaly: Nimrichtrová, Manglová, Heckelová, Kitnerová. Trenér: Bronislav Ptáčník.

Hodnocení kapitánky Protivanova Terezy Smyčkové: „Po dvoutýdenní pauze jsme se vrátily opět na hřiště. Tentokrát jsme přivítaly protihráčky z Krasu. Na zápas jsme se opravdu těšily. A taky jsme do toho vlétly. Skóre se měnilo už po 3 minutách hry, kdy otevřela skóre po krásném přenesení hry Lucka k zadní tyči. Na druhý gól jsme nečekaly dlouho. Po rohovém kopu Klárka F. nádhernou hlavičkou zvyšuje na 2:0. První poločas jsme diktovaly hru. Ve 31. minutě Lucka opět upravuje skóre po krásné střele z úhlu. Do kabin odcházíme za stavu 3:0. Ve druhé půlce jsme chtěly hru zopakovat. To se nám taky dařilo v prvních patnácti minutách, kdy mohla výstavní střelou do šibenice zvýšit náskok Nikča, ale spojnice břevna a tyče byla proti. Poslední půlhodinu hry už jsme polevily a přizpůsobily se hře protihráček, přesto jim obrana nedarovala prostor a naše brankářka udržela čisté konto. Pochvalu zaslouží i naše nové posily, pro které to byl první soutěžní zápas, přesto se nezalekly a bojovaly o každý míč.“

 

Holešov

Mostkovice

11:0 (5:0)

Branky: 18. a 21. Rýdlová, 27. Stavjaníková, 33., 42. 50., 55. a 80. Samsonová, 63. Šiblová, 73. Kotalová, 88. Křenková. Rozhodčí: Pavlica. Diváků: 50.

Sestava Mostkovic: Krčová – Líznerová, Barešová, Milarová, Pišťáková, Karafiátová, Nováčková, Horáková, Vlková, Holubová, Pinosová. Střídaly: Ptáčníková, Lisická, Janurová. Trenér: Sebastien Jurný.

Hodnocení trenéra Mostkovic Sebasitena Jurného se do redakční uzávěrky nepodařilo získat.