Prostějov Cup, to zdaleka není jen špičkový výkonnostní tenis. K oblíbenému podniku bílého sportu neodmyslitelně patří také dokonalá péče o veškeré účastníky, kterou si organizátoři ambiciózního turnaje mohou dovolit díky věrné podpoře mnoha sponzorů. „Chtěl bych i touto cestou moc poděkovat všem partnerům, kteří nám dlouhodobě pomáhají.

Největší díky samozřejmě patří generálnímu partnerovi statutárnímu městu Prostějov a rovněž společnosti Neuklouzni.cz, neméně však děkujeme úplně každé spolupracující firmě,“ zdůraznil hlavní organizátor Martin Krupička. „Taky je potřeba vyzdvihnout všechny, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na pořádání letošního ročníku turnaje. Jmenovitě musím zmínit mého dlouholetého parťáka Pupu Doseděla, se kterým to společně táhneme hromadu roků, i Ondru Remence, jenž nám pomáhá v několika posledních letech. Plus ocenění směřuje pochopitelně ke všem lidem v zázemí Prostějov Cupu,“ připomněl Krupička. Tentokrát se stalo největším hitem pečené prasátko, po kterém se díky kulinářskému umění mistra rožně zaprášilo ještě během brzkého odpoledne. Navíc jako obvykle teklo proudem především pivo, k tomu různé nealko. Žaludky dále plnila spousta jiných chutných jídel, například výtečný guláš, klobásky či dezerty. A svůj degustační stánek v areálu TK Prostějov opět měla i Palírna U Zeleného stromu. „S velkým poděkováním nesmím zapomenout na manžele Černoškovy, kteří nám tradičně dali k dispozici profesionální klubové kurty s veškerým zázemím. Startovní pole sice bylo trochu méně početné oproti minulým letům, ale herní kvalita nijak neklesla, spíš právě naopak. Takže určitě spokojenost,“ doplnil Krupička.