Drastický způsob smrti si zvolil jednatřicetiletý muž z Rousínova. Minulé pondělí ráno skočil z mostu na žešovském kopci přímo na dálnici. Podle svědků by pád z mostu nemusel být sám o sobě smrtelný, mladíka ovšem podle zdrojů Večerníku přejelo několik aut...

 

„Dnes po sedmé hodině ranní jsme přijali oznámení o pádu osoby na dálniční těleso D46 nedaleko obce Žešov ve směru od Vyškova na Olomouc. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že skutečně došlo k pádu jednatřicetiletého muže z mostu na komunikaci, který na místě podlehl způsobeným zraněním. Dle prvotního šetření na místě se zřejmě jednalo o dobrovolné ukončení života. Dálnice byla uzavřena z důvodu šetření události,“ uvedla již minulé pondělí dopoledne Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR v Olomouci.

Podle zdrojů Večerníku zanechal jednatřicetiletý Petr M. z Rousínova na žešovském mostě dopis na rozloučenou. „Událost je nadále v šetření. Dle prozatím provedených úkonů si muž zřejmě sáhl na život sám a k tomu, zda byl, či nikoli na místě nalezen dopis na rozloučenou, nebudeme poskytovat informace,“ odmítla v pátek odpoledne dotazy Večerníku mluvčí krajské policie Miluše Zajícová.