V červnu jsme vás informovali o velké show Ladies Night, která proběhne 12. prosince 2024 v Prostějově. Ve Společenském domě vystoupí trio skvělých českých zpěvaček – Debbi, Tereza Mašková a Olga Lounová. Show zpestří také DJ Michael Jay a celým večerem provede moderátor Roman Vojtek. 


DJ večer odstartuje, ale i zakončí

DJ Michael Jay je známý převážně v Libereckém kraji. „Jablonecká Střelnice, Babylon Liberec, Forum Mladá Boleslav, Tančak Jičín, Šnekolend Rokytnice…, to jsou místa, kde jsem hrál stabilně s českou topkou jak z EDM, tak z techno scény několik let,“ uvedl DJ. Ten do Prostějova zavítá v prosinci, kde zahájí kulturně nabitý večer Ladies Night. Těšit se tak můžete na minimálně hodinový zážitek. Zároveň také celý večer uzavře after party, která proběhne po vystoupení zpěvačky Olgy Lounové. „Mám tu výhodu, že mám přehled jak v moderní hudbě, tak i v Oldies, což se hodí, když je v publiku věkový mix,“ dodal DJ. Máte se tak rozhodně na co těšit!

Celým kulturním večerem vás provede Roman Vojtek

Roman Vojtek, rodák ze Vsetína, je divadelní a filmový herec, zpěvák, tanečník a moderátor.
Jeho nejznámější rolí je Karel Dvořák v televizním seriálu Vyprávěj. Dále jste ho mohli vidět v seriálech Ulice, Modrý kód nebo Linka, dále ve filmu Líbáš jako Bůh nebo v pohádce Dvanáct měsíčků. Stal se vítězem první řady taneční show StarDance a účastnil se také druhé řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Do Prostějova zavítá 12. prosince, kde vystoupí v rámci Ladies Night ve Společenském domě. Přestože je Roman Vojtek skvělý zpěvák a tanečník, tentokrát bude v jeho roli moderování. Provede vás tak celým večerem, který slibuje pestrý program.